Gå ner i vikt genom kost och träning

Vi vet att det kan vara ett problem att gå ner i vikt och vi vill inte komma med några pekpinnar när det kommer till hur man bör leva och inte leva. Dock så vet vi att det går att gå ner i vikt genom kost och träning. Det gäller att hitta motivationen till en livsstilsförändring och skapa bra rutiner.

Träning

För att göra av med det vi stoppar i oss så gäller det att träna. För att orka träna så måste vi äta. Det är en cirkel som gäller att man får ordning på och tränar rätt och äter rätt. Vi börjar med träning som är något som är viktigt för oss. Förr så hade vi mer fysiska arbeten där vi fick använda våra kroppar. Idag så är vi mer stillasittande och gör inte av med så mycket energi i det dagliga arbetet. Hitta din träningsmetod, köp något snyggt som du kan träna i och försök komma igång och få dina träningsrutiner att fungera.

Kost

Du är vad du äter har vi fått höra via televisionen och det kan stämma mycket väl. Om vi rör på oss och gör av med energi så behöver vi äta för att få tillbaka den energin och orkar träna. Dock så är det viktigt vad vi stoppar i oss. Om man hittar en diet som passar in i ditt liv och din träning så försök hålla i den och ge dig inte bara för att det blir lite jobbigt. Efter ett tag så kommer det kännas bättre och ser du resultat på din våg så kommer motivationen att höjas.