Hitta din träningsform och kost

Har du svårt att hitta vilken träningsform och diet som passar dig bäst? Det behöver inte vara svårt att skaffa det du behöver eller upptäcka olika träningsformer och en kosthållning som passar dig.

Olika träningsformer

Idag finns det en mängd olika träningsformer att välja bland och det kan kännas som en djungel. Det viktigaste är att hitta en träningsform som passar dig och som du tycker är rolig. Om du tycker träningen är rolig underlättar det att snöra på sig löparskorna eller ta sig till gymmet för att lyfta vikter. Läs lite mer om vilka fördelar och nackdelar det finns med olika träningsformer här.

Träningsredskap och inredning

Om du är ute efter träningsredskap och utrustning som kan hjälpa dig i vardagen finns det ett brett utbud av löpband, vikter, ergonomiska stolar och liknande, som du kan ha hemma så de är redo att användas. Du måste inte alltid gå ut eller ta sig till gymmet för att få in ett träningspass.

Kosthållning när du tränar

Precis som med träning, kan allt runt kosten hjälpa dig att hitta en balans kring både din träning och ditt mående. Ofta kan det göras små förändringar i vardagskosten och få resultat, oavsett om det är viktuppgång, viktnedgång eller att bygga muskler som är målet.